Наши партнери

 

НАШИ ПАРТНЕРИ И РАЗВОЈНА ГРУПА ЗА MIUI

ОФИЦИЈАЛЕН ФОРУМ ЗА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА ВО МАКЕДОНИЈА:
http://forum.miui.mk
 

MIUI Adria Devs Group
http://adria.mobiledevs.net/

 

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014